- Напівфабрикати з риби
- Напівфабрикати з м'яса
- Технологія приготування перших страв
- Технологія приготування соусів
- Технологія приготування страв з яєць та сиру
- Технологія приготування страв з овочів
- Технологія приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів
- Технологія приготування страв з риби та морепродуктів
- Технологія приготування страв з м'яса, птиці, субпродуктів
- Технологія приготування холодних страв та закусок
- Технологія приготування солодких страв та напоїв
- Технологія приготування тіста та виробів з нього
Від того, що людина багато їсть, вона не стає здоровішою… Так само і вчений – це не той, хто багато читає, а той, хто читає з користю. Аристип
Кухар ІV розряд
Підписатися на:
Дописи (Atom)
12 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника «Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне учи...
-
12 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника «Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне учи...
Немає коментарів:
Дописати коментар